Inscriere Online

Inscriere Online

Postat de: admin Ultima actualizare: Joi, 25/07/2013 15301 Vizualizari

Organizarea și desfășurarea sesiunilor de admitere la UIS, în condițiile pandemiei

Având în vedere instituirea stării de urgență pe teritoriul României în baza Decretului nr. 195/2020 din 16 martie 2020 și măsurile ulterioare adoptate la nivel național pentru prevenirea răspândirii infecției cu SARS-CoV-2, precum și deciziile Universității “Ioan Slavici” din Timișoara cu privire la suspendarea activităților didactice față în față și desfășurarea acestora în regim online, înscrierea candidaților pentru anul universitar 2020 - 2021, sesiunea de admitere  iulie 2020 și septembrie 2020, se poate face și online.

Candidații sunt responsabili de transmiterea electronică corectă a tuturor documentelor (e-mail: secretariat@islavici.ro), prevăzute în Metodologia privind organizarea și desfășurarea concursului de admitere în ciclul de studii universitare de licență la Universitatea “Ioan Slavici” din Timișoara pentru anul universitar 2020 – 2021 aprobată prin Hotărârea Senatului nr. 86/13.02.2020, respectiv pe site-ul univesității, secțiunea Admitere, semnate (unde este cazul) și scanate. Fac excepție de la această regulă fotografiile tip 3/4 (CI) care vor fi aduse în format fizic la momentul începerii activității didactice. 

Candidații își asumă responsabilitate referitoare la autenticitatea și corespondența dintre documentele digitale/scanate și cele originale care urmează să fie depuse la dosarul candidatului.

Documentele originale vor fi prezentate în format fizic la începerea anului universitar. Netransmiterea documentelor solicitate și nedepunerea documentelor originale în format fizic la termenele solicitate duce la pierderea locului dobândit prin concurs.

 

Programul Secretariatului în perioada de vară este de Luni-Vineri, între orele 10:00-16:00 .

Documente atasate

inapoi la top