Strategia de Dezvoltare a Facultatii de Stiinte Economi

Strategia de Dezvoltare a Facultatii de Stiinte Economice

Postat de: admin Ultima actualizare: Miercuri, 20/09/2017 2929 Vizualizari
VIZIUNEA STRATEGICA
Ne dorim ca Facultatea de Ştiinte Economice să fie printre cele mai prestigioase instituţii de învăţământ superior economic şi de afaceri, de educaţie continuă economică din zona de Vest a României, pe plan naţional şi european. Să fie integrată în Spaţiul european al învăţământului superior si cel al cercetării pe poziţia de consolidare continuă a rolului învăţământului superior în societatea cunoaşterii.
 
 MISIUNEA ŞI OBIECTIVELE STRATEGICE
1. Să creştem si să formăm din cei mai buni absolvenţi de liceu specialişti de prim rang în domeniile ştiinţelor economice, şi domeniul afacerilor cu o solidă educaţie profesională în spiritul valorilor fundamentale ale poporului nostru şi european.
2. Să fim un factor activ în actualizarea şi îmbogăţirea orizontului profesional şi de cunoaştere a absolvenţilor Facultăţii de Ştiinte Economice, a altor categorii de specialişti şi cetăţeni, prin activitatea de educaţie permanentă, sub toate formele ei.
3. Să contribuim la dezvoltarea complexă a zonei de Vest a României printr-un rol activ in transferul în ambele sensuri de cunoaştere între Facultatea de Ştiinţe Economice şi diversele organizaţii, firme, instituţii locale, regionale, naţionale şi internaţionale, prin cercetare fundamentală şi aplicată.
4. Să fim un punct focal care să concentreze si să radieze valorile universale europene şi pe cele specifice poporului român în şi dinspre comunitatea din Timişoara, cele din zona de Vest a României, prin cooperare cu parteneri din zonă, ţară şi internaţionali.
5. Să fim un centru de excelentă în domeniul Managementului afacerilor, al antreprenoriatului si cultivării valorilor de business mondiale, de asemenea în competiţia natională a şcolilor de afaceri.
 
Pentru informatii complete referitoare la Planul Strategic de Dezvoltare al Facultății de Științe Economice, descărcați fisierul atasat.

Documente atasate

inapoi la top