CAREER - Consilierea si practica Adaptate Realitatii Ec

CAREER - Consilierea si practica Adaptate Realitatii Economice, Eficiente si Relevante la locul de munca

Postat de: admin Ultima actualizare: Joi, 08/11/2018 15617 Vizualizari

Proiect finanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Capital Uman (POCU)

Componenta 1 – Stagii de practică elevi și studenți în sectorul agroalimentar, industrie și servicii

Axa prioritară 6 – Educaţie şi competenţe

Cod SMIS : 107521

Obiectivul general al proiectului este creșterea numărului de absolvenți de la Universitatea “Ioan Slavici” din Timișoara, care își găsesc un loc de muncă conform pregătirii de specialitate din domeniu prin participarea la un program inovativ de consiliere și practică.

Scopul activităților propuse este de a-l face pe student / viitorul absolvent să obțină, să se adapteze și să mențină locul de muncă relevant pregătirii educaționale. Proiectul își propune să ofere studenților posibilitatea de a-și dezvolta competențe prin stagii de practică și consiliere profesională în concordanță cu nevoile firmelor din domeniu.

Obiectivele specifice ale proiectului sunt:

OS1. Creșterea șanselor de angajare pentru 100 studenți (de la Univesitatea Ioan Slavici” din Timișoara) participanți la programul inovativ de consiliere în 5 faze MAC (Matching Abilities for Companies);

OS2. Dezvoltarea de competențe practice în rândul a 100 de studenți de la Univesitatea Ioan Slavici” din Timișoara prin stagii de practică la potențialii angajatori (parteneri de practică);

OS3. Creșterea gradului de relevanță a ofertei universității în raport cu cererea actuală și cea prognozată a pieței muncii.

 

Documente atasate

inapoi la top