Prezentare Universitatea Ioan Slavici

Prezentare Universitatea Ioan Slavici

Postat de: admin Ultima actualizare: Marti, 02/07/2013 15562 Vizualizari

-INTRE ALTERNATIVA SI DEZIDERAT AL EDUCATIEI SI INVATAMANTULUI SUPERIOR TIMISOREAN-

Universitatea "Ioan Slavici" din Timisoara a luat fiinta in cadrul Fundatiei cu acelasi nume, in iarna anului 2000, din dorinta unui grup de personalitati din invatamantul superior timisorean de a crea o institutie in sistem privat,care sa aseze mai presus de orice formarea intelectuala a tienerilor cu o larga deschidere culturala, buna pregatire profesionala si cu o mare capacitate de integrare in societate.

Buni cunoscatori, atat ai starii actuale a tinerei generatii, cat si a prognozelor de dezvoltare a Romaniei moderne, cele peste 50 de cadre didactice, cu titlul de DOCTOR in diferite domenii ale stiintelor, isi unesc eforturile in punerea in aplicare a experientei si profesionalismului in construirea unei strategii instructiv educationale performante.

Pentru candidati oferta Universitatii "Ioan Slavici" se prezinta ca o alternativa privata de pregatire profesionala superioara din domeniul ingineriei si stiintelor economice.

Demna de luat in seama este vointa fondatorilor si Senatului Universitatii "Ioan Slavici", de a aduce cateva noutati strategice, care sa raspunda dezideratelor invatamantului superior modern, in care STUDENTUL cu motivatia si capacitatea proprie, este punctul central al programului de pregatire. Cadrele didactice sunt hotarate sa aplice cele mai eficiente metode pedagogice, de conlucrare cu studentii pentru scopul unic de a asigura absolventi bine pregatiti pentru locuri de munca alese sau vizate.

Noutatile aduse de obiectivele instructiv educative proprii Universitatii, sunt legate de cadrul integrat de desfasurare, asigurat de cladiri si spatii bine grupate, unde se pot desfasura atat activitatile didactice, cat si cele sociale (cazare,masa), respectiv cele cultural-sportive. Astfel, pe perioada cursurilor universitare se vor organiza actiuni de interes pentru studentii celor 2 facultati, cu participarea activa a acestora, asigurand posibilitatea abordarilor interdisciplinare, exercitiul complex al viitoarei profesii.

Cu studentii de la toate facultatile, la solicitarea acestora, se vor crea conditii de pregatire speciala pentru incadrarea intr-o societate comerciala preferata, intr-un post dorit. De asemenea, programul activitatilor didactice este flexibil, stabilit de comun acord cu studentii.

 

Galerie de Imagini

inapoi la top